Cryo-lipolyse

Vet bevriezen

Toepassing:

  • Versteviging en her-modellering van het lichaam
  • Eliminatie van lokale cellulite
  • Vermindering van vetcellen

Met de cryo-lipolyse behandeling worden de vetcellen onder de huid gekoeld, waarna deze bevriezen en afsterven en op een natuurlijke manier worden afgevoerd.

Werking Cryo-lipolyse

Het principe is om de vetplooi op te zuigen en die tot -11 te laten afkoelen, om zodoende de vetcellen te vernietigen, zonder omliggende weefsel te beschadigen. De huidtemperatuur zakt van 34 graden naar -11.

The Cryo kan koude produceren met behulp van een thermo-elektrische kop. Doordat de huid een thermische schok ervaart, zonder enig risico op schade, kristalliseert het vet in de behandelde zone en verlaat het lichaam. De technologie achter cryo werd ontwikkeld op basis van de vaststelling dat vetcellen (adipocyten) gevoelig zijn voor koude. Bij een plotselinge daling van de huidtemperatuur zorgt de thermische schok ervoor dat zij zichzelf vernietigen. 

Apoptose

Dat natuurlijke proces, apoptose (afbraak van de apodicyten) genaamd, maakt dat het cel omhulsel geleidelijk barst en uiteindelijk zal breken. Zonder die bescherming sterft de kern. De weken na de cryo-lipolyse gaan we over naar de elimineringsfase.

Het komt erop neer dat de behandelde cellen progressief verwijderd worden dankzij de fagocytose van de macrofagen cellen (opruimen cellen). Het vet dat gevangen zat, ontsnapt en wordt geleidelijk langs natuurlijke weg geëlimineerd. De vetten (lipiden) worden afgevoerd via de lever en het lymfestelsel.

Na de behandeling is het belangrijk om veel water te drinken met de drainerende Grasscontrol supplementen Artichoke en L-Carnitine om het eliminatieproces te activeren en de resultaten te versterken.

Aangezien de vetcellen worden vernietigd kun je het resultaat als definitief beschouwen. Net als na een liposuctie, maar zonder de pijn en de blauwe plekken van een chirurgische ingreep. Als de cliënte niet in gewicht bijkomt zijn de resultaten blijvend.

En er is nog meer: De door de cryo toegebrachte kou stimuleert ook de spieren, draineert en verstevigd de huid en zet de fibroblasten weer aan het werk. Ernstig verslapte accordeon-armen zien er bijvoorbeeld na 1 sessie al veel strakker uit. Voor het afslankende resultaat mag de klant eens per 2 weken een sessie ondergaan. Hoe kleiner de zone, hoe indrukwekkender het resultaat.

Gegarandeerd 24% van de vetmassa op de behandelde zone (klinisch getest)De behandeling; die ongeveer 60 minuten in beslag neemt wordt ervaren als zeer ontspannend en is volledig pijnloos. Er is geen sprake van hersteltijd.

Na 2 weken kun je al verbetering zien.  De vernietigde vetcellen (6 weken) moeten eerst uit het lichaam, waarna het uiteindelijke resultaat dan ook blijvend zal zijn.

De behandeling heeft geen downtime en kun je je dagelijkse bezigheden meteen hervatten.

Maak ook kennis met de ondersteunende afslank producten van Mesoestetic

  • Local reducer 200 ml 70,51
  • Night reducer 200 ml 69,50
  • Total reducer 200 ml 69,50
  • Grascontrol Artichoke extract 50,60
  • Grascontrol L-Carnitine extract 50,60
  • Reducer pills 30 caps 59,40
  • Slim-up 14 x 10 ml 74,80 

 

AFSPRAAK MAKEN