Huidverzorging

Anti-aging van Mesoestetics 

De 4 farmaceutische huidverzorgingslijnen  bevatten een hoge concentratie ingrediënten (cosmeceuticals), die bijdragen aan het verbeteren van uw huid op cellulair niveau (diepere huidlagen). De huidverzorgingslijnen van Mesoestetic zijn geclassificeerd volgens de Glogau huidverouderings classificatie.

Fase I huidveroudering voor leeftijd tot 30 jaar

Tot de leeftijd van 30 jaar of voor de vale, doffe, gepigmenteerde huid, rokershuid of na een langdurige ziekte. C-Energy is speciaal voor vroegtijdige rimpels en expressielijntjes heeft een preventieve, verhelderende, anti-oxiderende werking, Is hydraterend en heeft een hoge concentratie vitamine C.

 

Fase II huidveroudering van 30 tot 40 jaar

Voor de verslapte huid van 30 tot 40 jaar en heeft een regenererend en herstellend effect voor diepe rimpels. Deze lijn werd exclusief ontwikkeld om het continue collageenverlies tegen te gaan en uw huid elasticiteit te verstevigen en te verbeteren. In en out 360° . Verstevigend, liftend en boostend op uw gelaat. Zowel IN (oraal) als OUT producten.

In: Werkt in op de diepste lagen van de huid en voedt en verstevigt de huid van binnenuit (oraal gebruik).

Uit: Penetreert tot in de 2e laag van de epidermis om net daar te reageren waar de huid het meest collageen nodig heeft.

 

Fase III:  Voor de verslapte, gevoelige en reactieve huid in de leeftijd van 40 tot 55 jaar

Stem Cell heeft een hoge concentratie plantaardige stamcellen, afkomstig van de zeldzame Zwitserse appelboom, reageert op onze eigen derma en epidermale huidcellen waardoor het effectief beschermt, reactiveert en regenereert. Op die manier krijgt u onmiddellijk anti-aging en anti-rimpel effect op uw huid.

Stem Cell stimuleert daarnaast ook de celgeneratie, verstevigt het bindweefsel en verbetert de huidkwaliteit en –textuur

Fase IV:  Voor de rijpere huid of voor nog performantere resultaten tijdens de anti-aging kuren. Recovery complex globale anti-aging

Radiance DNA bevat bio-convectoren die de ingekapselde actieve bestanddelen pas in de cel vrijgeven om de levensverwachting van de cel te verhogen, ter ondersteuning van het DNA ‘herstel en protectie’ proces en om de biologische klok van de cel te synchroniseren. Zowel IN (oraal) als OUT producten.

Mesoestetic Ultimate W+ Whitening Lijn

Zon, huidveroudering en genetica behoren tot de belangrijkste factoren die de teint en de intensiteit van de pigmentatie van de huid beïnvloeden en hierdoor onesthetische gevolgen veroorzaken door overmatige ophoping van melanine.

In de loop der tijd wordt de huidskleur onregelmatig en gelokaliseerde bruine vlekken verschijnen.  Speciaal ontwikkeld voor de huid met pigmentatie problemen.

Mesoestetic Melan Lijn voor pigmenten en irritaties