Mijn Verhaal

Hallo! Ik ben Astrid en ik ben de eigenaresse van Ambiance for Beauty & Wellness. Mijn grooste prestatie is het opvoeden van mijn 3 prachtige kinderen. Mijn kinderen zijn inmiddels volwassen geworden en kon ik gaan werken om mijn droom waar te maken. Ik ben momenteel ver in mijn vijftig en probeer een deel van mijn schoonheidswerel met u te delen. ' Mooi ouder worden' heeft naarmate ik zelf ouder wordt altijd mijn interesse gehad.

Ik besloot op mijn 54e mijn passie naar een volgend niveau te brengen en voltooide een opleiding van 3 jaar. Ik bezit dan ook met trots het diploma als All-round schoonheidspecialiste. Daarnaast heb ik een tal van specialistische opleidingen gedaan voor gezichts- en lichaamsbehandelingen.

Ambiance for Beauty & Wellness is gespecialiseerd is in huidverbeterende behandelingen, behandelingen voor pigmentatie en andere huidproblemen, verbeteren van lichaamcontouren, vet bevriezen. Tevens een tal van lichaamsbehandelingen met wellness touch en hoogwaardige huidverzorgings producten.

Met trots verwelkom ik u in mijn sfeervolle en warme salon waabij persoonlijke aandacht hoog in het vandaal staat. Ik sta meerdere dagen per week en zelfs in de avond voor u klaar. Voel u welkom voor unieke behandelingen, professionele producten en leuke goodies!

Liefs,

Astrid