Verzenden en Retourneren

VERZENDEN EN RETOURNEREN

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij binnen 2 werkdagen te leveren. Echter lukt het ons niet altijd om dit na te komen, soms kan door een bepaalde situatie uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL en PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van PostNL of DHL

Let op! Wij zijn niet verantwoordelijk voor het leveren van uw pakket. Mochten er vragen zijn over uw pakket, neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Ons bezorg schema voor leveringen in Nederland met PostNL EN DHL:

 Tijdstip bestellen  Voor 15:00 uur  Na 15:00 uur
 Maandag  Levering op woensdag  Levering op donderdag
 Dinsdag  Levering op donderdag  Levering op vrijdag
 Woensdag  Levering op vrijdag  Levering op zaterdag
 Donderdag  Levering op zaterdag  Levering op dinsdag
 Vrijdag  Levering op dinsdag  Levering op woensdag
 Zaterdag  Levering op woensdag  Levering op donderdag
 Zondag  Levering op dinsdag  Levering op woensdag

 

Tarieven Nederland

 Verzendmethode  Verzendkosten  Gratis verzenden
 Standaard verzending -   PostNL  €5,95  va €50,-
 Ophalen bij PostNL     ophaalpunten  €5,95  va €50,-
 Brievenbus verzending -   PostNL  €3,95  va €50,-

 

 Verzendmethode  Verzendkosten  Gratis verzenden
 Standaard verzending - DHL  €4,95  va €50,-
 Ophalen bij DHL  ophaalpunten  €4,95  va €50,-
 Brievenbus verzending - DHL  €3,95  va €50,-

 

RETOURNEREN

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het contact formulier, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Garantie en non-conformiteit

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Als klant van Ambiance for Beauty & Wellness heeft u recht op een goed product. Is het product niet wat u ervan verwacht, neem dan contact met ons op. Dan zullen we samen tot een oplossing komen. U kunt ons bereiken via de telefoon, email en chat. Klik hier voor de contactgegevens van onze klantenservice afdeling.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Geretourneerde artikelen moeten, indien redelijkerwijs mogelijk ongebruikt en verpakt in originele verpakking zijn. Cosmetica producten kunnen in verband met hygiëne niet geretourneerd kunnen worden als de verzegeling is verbroken.

Het is niet mogelijk om een artikel uit onze webshop direct om te ruilen via de bezorgdienst. Wanneer u een ander formaat of kleur wenst, kunt u het ontvangen artikel retourneren volgens de hierboven beschreven procedure. Vervolgens kunt u naar wens een vervangend artikel bestellen in onze webshop.

>Als u de volledige bestelling retourneert, zult u van ons het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending terug krijgen.

Als u verzendkosten voor de retourzending heeft betaald, krijgt u uw verzendkosten in twee gevallen terug:
1. Een artikel uit de zending is beschadigd, verkeerd geleverd of anderszins niet correct geleverd. De verzendkosten worden in dit geval vergoed volgens de betaalmethode van aankoop.
2. U herroept uw order op basis van gegronde reden. In alle gevallen verwijzen we naar onze algemene voorwaarden.

Neem voor het retour zenden van (een deel van) uw bestelling contact op met onze klantenservice.

Zodra het pakket in goede orde is ontvangen, wordt het aankoopbedrag volgens de wijze van aankoop zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 7 dagen op uw bank- of girorekening teruggestort. U dient het retoursbewijs te bewaren totdat het aankoopbedrag is teruggestort.

U kunt natuurlijk ook altijd uw zending terugbrengen in onze beautysalon, echter, deze zijn alleen te retourneren via het contact formulier van de webshop. U vindt het formulier hier. Producten die al gebruikt is of niet in de originele verpakking is kunnen niet geretourneerd worden. Bij retourneren van de gehele zending kunt u ter plekke zelf kiezen of u de verzendkosten als voucher of volgens de betaalmethode van de aankoop terug wilt ontvangen.

Geldteruggave op basis van betaalwijze:
- Betaald met iDeal, creditcard of PayPal: het aankoopbedrag wordt zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 7 dagen op uw bank- of girorekening teruggestort.
- (gedeeltelijk) met Cadeaubon: u ontvangt dit bedrag retour in de vorm van een dezelfde cadeaubon als waarmee u heeft betaald. Het resterende aankoopbedrag wordt teruggestort op de betreffende bank- of girorekening.

Rond drukke periodes zoals de feestdagen kan de afhandeling van uw geretourneerde bestelling vertraging oplopen. U wordt op de hoogte gehouden over de actuele levertijden in het bestelproces.